Blog

ALPINA ALPINER X OUTDOORS SMARTWATCH

Alpina alpiner x outdoors smart watch

ALPINA ALPINER X OUTDOORS SMART WATCH

Alpina alpiner x outdoors smart watch Kırmızı üçgen sembolüyle ünlü Alpina markası 1800’lü yılların sonunda kurulmuş, iyi saat üreticilerinin ülkesi olarak bilinen İsviçre merkezli bir firmadır. 135 yıldır üretimini sürdüren şirket sayısız patentleri ve yenilikçi yönü ile İsveç saat endüstrisinin değerli bir üyesi. Günümüzde herkesçe bilinen spor İsveç saat modellerinin ilk örneğini de Alpina 4 adıyla piyasaya çıkaran şirket, 80 yıldır bu kategoride saat üretimine devam ediyor.

Akıllı saat…

Şimdi ise “Dünyanın En Güzel Dış Mekân Akıllı Saati” iddiasıyla Alpina Alpiner X Outdoors Smartwatch’ı piyasaya sürmeye hazırlanan şirket beğeni toplayacağından çok emin.Hayatın sıradanlığına kendini kaptırmaktan korkanlara kendi maceralarını başlatmaları için bir kaçış yolu sunan Alpiner X, koş, tırman, yürü, dinlen, izle ve öğren, yeni maceralara çık diyerek her an sizi desteklemeye hazır.

Alpina alpiner x outdoors smart watch

Müşterilerinin hayatlarını anlamak ve onları amaçlarına ulaşmaları yolunda desteklemek için her ortamda, ofiste ya da dışarıda, her an ve en kolay şekilde bilgiye ulaşma imkânı sunuyor. Alpina’nın bağımsız ruhuna, azmine ve yıllardan gelen mirasına güvenen şirket bu değerleri sizin için güvenle saklamaya devam ediyor.

Güzel bir saat gördüğünde kalbi çarpanlar ve gökyüzüne baktıklarında bir dağ zirvesinde olmayı isteyenler için üretilen Alpiner X, sizi oraya götürecek birçok özel yetenek ile donatılmış.

Alpiner X ve Donanımları

Dinamik Antrenör

Bulunduğunuz çevreye uyumlu olarak sizin en iyi yol arkadaşınız olmak için üretilen Alpiner Xen çok ihtiyacınız olduğu anlarda size özel tavsiyeler verme özelliğine sahiptir.

Etkinlik İzleyici

Tüm gün attığınız adımları sayar ve size kaç kalori harcadığınızı bildirir ayrıca kendi hedeflerinizi oluşturmanız ve takip etmeniz için size yardımcı olur.

Uyku

Uyku saatlerinizi kaydederek size istatistiksel veriler sunma özelliği ve akıllı uyandırma sistemi ile size daha düzenli bir uykunun şifrelerini sunmayı hedefler.

Sıcaklık

Üzerinde bulunan sensörler ile düzenli olarak sıcaklık ölçümü yapar ve telefona yükleyeceğiniz uygulama üzerinden size sıcaklık grafikleri oluşturur.

Yükseklik

Bulunduğunuz yere bağlı olarak havadaki atmosfer basıncını ölçen ve bu bilgiyle size bulunduğunuz yüksekliği bildiren Alpiner X, dağlardaki maceralarınızda dijital ekran üzerinden bilgi almanıza yardımcı olur.

Basınç

Düzenli aralıklarla atmosfer basıncını ölçerken edindiği bilgilerle hava tahminlerini yorumlar. Telefonunuzdaki uygulama aracılığıyla basınç değişimlerini görebileceğiniz grafikler hazırlar.

GPS

GPS bağlantısı aracılığıyla, yürüyüş yaptınız alanları kaydeder ve harita üzerinde yön bilgisi verir.

UV

Uv ışınlarının en yoğun olduğu anları size bildirerek Güneş’in zararlı etkilerinden korunmanız gerektiğini size söyler. Bu özelliğiyle dünyadaki Uv sensörü olan tek saattir.

Pusula

Üzerindeki gömülü sensörler sayesinde Dünya’nın manyetik kuzey yönünü tespit eder. Offline olsanız bile istediğiniz anlarda harita üzerinden yön direktifleri vermeye devam eder.

Çağrı ve Mesaj Bildirimleri Alpina alpiner x outdoors smart watch

Telefonunuza bir çağrı ya da mesaj geldiğinde bunu saat ekranı üzerinde görmenizi sağlar.

Saat ve Tarih Alpina alpiner x outdoors smart watch

Alpiner X’in en önemli özelliklerinden bir diğeri ise nerede olduğunuz fark etmeksizin her zaman doğru saati ve doğru tarihi göstermesidir. Dünya’daki tüm saat dilimlerine uyumludur.

Batarya Alpina alpiner x outdoors smart watch

Hiç şarj gerektirmeden tam iki yıl kullanım garantisi veren, az enerji ile çok iş yapan Alpiner Xbu yönüyle de ne kadar güçlü bir saat olduğunu ortaya koyuyor.

Tasarım

Modernliği ve inovasyonu teknoloji ürünü bir saat için yeterli görmeyen Alpiner X mühendisleri ve üreticileri. Kickstarter Topluluğu aracılığıyla yeni çıkacak saatlerinde topluluk üyelerinin de fikirlerine ihtiyaç duydukları söylüyorlar. İleri görüşlü bir şirket olma mottosuyla yola çıkan Alpina Watch, Kickstar üyelerinden yeni model hakkında teknolojik veya biçimsel anlamda geri bildirimler almayı bekliyorlar. Böylece gerçekten mükemmel bir dış mekân spor saati tasarlanmış olacak.

Saatin bilinen tasarım özellikleri ise şimdilik şöyle:

Çarpmalara ve çizilmelere dayanıklı fiber glass çerçeve ve paslanmak çelik kasa. 45 mm kasa boyutu, kauçuk kordon, hem analog hem de dijital gösterge, 5 farklı dış mekân algılayıcı sensör.

Alpina Alpiner X Outdoor Smartwatch her ortamda kullanıma uygun bir ürün. Özellikle dış mekân kullanımı için üretilmiş olsa da şık tasarımı ile ofis havasına da uyum sağlayabilen. Diğer outdoor modellerden “güzel” olması yönüyle ayrılırken kişisel aktivitelere yardımcı onlarca özelliği bulunan akıllı bir saat.

 

İlgili gönderiler

Bir cevap yazın